مواد لازم براي 12 عدد:
عدس                                               ‌يك پيمانه
سيب زميني متوسط  خرد شده           2 عدد
روغن زيتون                                     يك چهارم پيمانه
پياز كاملا ريز شده                            يك عدد
سير كاملا ريز شده                           يك حبه
پودر زيره                                       ‌يك قاشق چاي‌ خوري
پنير فتا خرد شده                             نصف پيمانه
گوجه فرنگي خرد شده                      نصف پيمانه
گشنيز خرد شده                              2 قاشق غذاخوري
نعناي خرد شده تازه                         2 قاشق غذاخوري
تخم‌ مرغ هم زده شده                      2 عدد
آرد سوخاري                                   يك پيمانه
ماست                                           نصف پيمانه
طرز تهيه:
* درون قابلمه ‌اي 2 پيمانه آب بريزيد و عدس و سيب ‌زميني ‌ها را در آن جوش بياوريد.
* سپس حرارت را كم كرده و تا حدود 15 دقيقه يا تا زماني ‌كه نرم شوند، آن‌ ها را بپزيد و سپس درون آبكش بريزيد.
* نصف قاشق روغن را درون تابه ‌اي روي حرارت متوسط حرارت داده و پيازها را به مدت 3 دقيقه درون آن تفت دهيد.
* سير و زيره را به تابه اضافه كرده و 30 ثانيه آن‌ ها را تفت دهيد.
* پنير فتا و عدس و سيب زميني ‌ها را به تابه اضافه كنيد.
* مواد درون تابه را به صورت پوره درآوريد و تابه را از روي حرارت برداريد و گوجه فرنگي، گشنيز و نعنا را به پوره اضافه كنيد و چاشني لازم را به آن‌ ها اضافه كنيد.
* دست تان را كمي مرطوب كنيد و مخلوط را به صورت 12 پاته درآوريد.
* هر كدام از پاته ‌ها را ابتدا درون تخم ‌مرغ‌ هاي هم زده، بزنيد و سپس با آرد سوخاري آغشته كنيد.
* پاته‌ ها را درون يخچال به مدت سي دقيقه خنك كنيد تا سفت شوند.
* مابقي روغن را در تابه روي حرارت متوسط گرم كرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند.
برگرهاي آماده را همراه با ماست نوش جان كنيد.
مدت زمان تهيه اين غذا 25 دقيقه است